Autokempink Semín 180909

 

Náš báječný a dokonalý tatínek se v době své pracovní neschopnosti snažil zaměstnat všemi možnými způsoby. Kromě intenzivní péče o nejmenší příšerku Jeníka opět propukla jeho dávná vášeň pro caravaning. A protože u něho jde téměř vždy myšlenka s činem ruku v ruce, stačil se za ten krátký čas nejen aktivně zapojit do diskusí na www.caravan24.cz, ale také nám pořídit samozřejmě toho nejkrásnějšího bydlíka na světě (který ještě setrvává u babičky v garáži:o).
Dalším krokem v této vášni (když ještě pořád není bydlík doma) bylo poznání diskutujících caravanistů z oka do oka. Nejbližší akce se konala cca 70km od nás – v autokempinku Semín. Tátovi začínaly vycházky v 15:00 a my jsme v 15:04 již byli na cestě. Cesta nebyla dlouhá a hlavně jsme nečekali, že potkáme za těch pár hodin tolik nádherných zvířat.

Vzhledem k tomu, že jsme projížděli Kladruby nad Labem (= domovské sídlo kladrubských koní) nebylo nic mimořádného, že jsme spatřili v ohradách koně. A kousek od nich byly i krávy. Ale dalším překvapením byla obora s vysokou. Hned vedle silnice. Díky tomu jsme viděli nádherné kusy vysoké téměř na dosah ruky (dobrá, byli dál, tak na dosah oka:o). Byl to fantastický zážitek. Vzpomněli jsme si, jak se nám v Rakousku podařilo krmit jelení zvěř přímo z ruky! Kousek za oborou byla velká husí farma, takže jsme viděli i zástupce z ptačí říše:o)

Autokemp jsme našli vcelku bez problémů. Přes první rozpačité chvilky jsme zažili příjemné setkání s lidičkami „stejné krevní skupiny“. Lidičky všech věkových kategorií, včetně rodin s dětmi (což je samozřejmě pro nás docela podstatná informace, aby se příšery měli s kým zabavit:o).  I naše Martinka výlet zhodnotila slovy: „Bylo to hustý!“ Domnívám se, že to vyjadřuje vše podstatné:o)

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode